Bestil 3 tilbud og find en billig gulvmand

Overlad gulvarbejdet til en professionel gulvmand

Er gulvene i dine stuer blevet gamle og slidte at se på? Der er mange forskellige løsninger, hvis dine gulve trænger til at blive frisket op. Man kan renovere trægulve ved at slibe eller høvle dem og behandle dem med fx lak, så gulvet får en flot glød igen. På den måde kan man forlænge gulvets levetid. Er du træt af udseendet på dine gulve, kan du også vælge at få dem skiftet ud.

Uanset hvad du beslutter dig for, kan en lokal gulvmand hjælpe dig. Han kan også rådgive dig om de forskellige muligheder, så du fx kan få et flot gulv igen så billigt som muligt. Gulvet har stor indflydelse på det samlede udseende af stuer og værelser i dit hjem, så det kan også være, at du søger inspiration til en helt anden løsning som fx et flot nyt parketgulv. Det kan en gulvmand lægge for dig.

Alt afhængig af rummets funktionalitet vil der være forskel på, hvor velegnet de forskellige typer af gulv er. I køkkenet kan det være praktisk med et hårdt gulv, der kan tåle, at du taber en kniv ned på gulvet, eller at du kommer til at spilde rødbedesaft. Nogle træsorter er væsentlig hårdere end andre, men du kan også overveje fliser på gulvet i dit køkken.

På badeværelset er der helt særlige krav til gulvet, da det skal være vandtæt. Man kan bruge en vandtæt belægning som fx vinyl, eller der skal lægges en vådrumsmembran, inden man lægger fliser. Trægulv er som udgangspunkt en dårlig idé i et vådrum, da vand blot vil ødelægge træet og få det til at slå sig. Nogle træsorter som fx teak kan godt modstå fugt, men det er til gengæld også et dyrt materiale.

I husets øvrige rum er der nærmest frit slag, når du skal have lagt nyt gulv. Det klassiske trægulv er med rette populært, men der er også mange andre muligheder som fx et råt betongulv, hvis du er vild med new yorker-stilen. Skal det være billigt, vedligeholdelsesfrit og pænt, kan du også overveje et laminatgulv.

En professionel gulvmand har bred erfaring med alle typer af gulv. Med andre ord kan en gulvmand lægge alt lige fra et nyt laminatgulv, plankegulv, massivt trægulv eller sildebensparket til det praktiske klikgulv.