Har du brug for en tømrer til et byggeprojekt? Vores tømrere udfører både små og store opgaver lige fra opsætning af en skillevæg til en helt ny tilbygning.

Hvad kan en tømrer hjælpe med?

Skal du have skiftet træbeklædning i gavlen, bygget et skur eller anlagt en terrasse i træ? Trænger dine vinduer eller døre til at blive skiftet? Er det på tide med et nyt køkken, nyt gulv eller nyt tag? Skal du have sat en ny væg op, bygget om eller måske udnytte tagetagen?

Det er blot et udpluk af de opgaver, som en tømrer udfører. En dygtig tømrer kan også vejlede dig, måle op og hjælpe dig med at vælge de bedste materialer til opgaven.

De forskellige træsorter har hver sine kvaliteter, som det godt kan betale sig at tage højde for, når du skal beslutte dig, hvad der skal laves i dit hjem. Skal du fx have lagt nyt gulv, vil det være en fordel at vælge en hårdfør og slidstærk træsort. Vælger du en blød træsort som fx fyr, vil der hurtigt komme mærker i det, så det hurtigere ser slidt ud.

Hvad koster en tømrer?

En tømrer kommer gerne ud og besigtiger din opgave for derefter at give dig et tilbud. Prisen for tømrerarbejde vil selvfølgelig afhænge af opgavens omfang, karakter og anvendte materialer.

Er du usikker på, hvad en fair pris er, kan du eventuelt prøve at indhente tilbud fra flere forskellige tømrere. Synes du, at det er for besværligt eller tidskrævende, kan du også indhente 3 tømrer-tilbud på nettet ved at bruge nogle minutter på at beskrive din opgave og eventuelt tage et par billeder, der viser, hvad du har brug for at få lavet.

Husk blot at billigt ikke nødvendigvis er godt. Overvej også, om du har tillid til tømreren. Har han eventuelt referencer? Er han omhyggelig og laver et pænt stykke arbejde? Rydder han op efter sig?

Vi anbefaler dig at få lavet en skriftlig aftale, inden tømreren går i gang med arbejdet. Det gør det nemmere for både dig og din tømrer at undgå misforståelser og uenigheder.